Download Lagu Nurbayan Ft Lilin Herlina Tresno Waranggono Dangdut Terbaru 2016 Mp3

Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016)
Nama:Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016)
Duration:00:04:54
Date:14 April 2016
View:1.2M
Genre:Unknown
Like:3.3K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Dangdut Fresh
Source:Youtube

Download Lagu Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016) Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016)

Nurbayan ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono

Nelongso roso rasane tangis njroning atiku
Yen kelingan esem gemuyumu
Larasworo gending tresno gawe kangene atiku
Tansah eleng aku ro sliramu

Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu
Ning wes pastine aku duk jodohmu
Pancen roso kari Roso
Kudu lilo nggonmu nrimo
Lilakno aku nyanding prio lio

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suwaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Taklakoni Kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno Waranggono

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suwaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso orep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Taklakoni Kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno Waranggono

Related Lagu Mp3

Didi Kempot CidroDidi Kempot Cidro
Date : 01 October 2014
Amung Roso Kangen Nur BayanAmung Roso Kangen Nur Bayan
Date : 05 March 2017
Nella Kharisma Jaran GoyangNella Kharisma Jaran Goyang
Date : 04 April 2017
Lilin Herlina CidroLilin Herlina Cidro
Date : 28 February 2018
Via Vallen Kimcil KepolenVia Vallen Kimcil Kepolen
Date : 22 November 2016

Most Populer Mp3

Iyeth Bustami - Mimpi TerindahIyeth Bustami - Mimpi Terindah
Genre : Unknown
View : 307K
CINTA BEDA KEYAKINAN - ROBBY MANERYCINTA BEDA KEYAKINAN - ROBBY MANERY
Genre : Unknown
View : 60.7K
Repvblik - Simpanan HatimuRepvblik - Simpanan Hatimu
Genre : Unknown
View : 377.3K
RHOMA IRAMA - MUSAFIRRHOMA IRAMA - MUSAFIR
Genre : Unknown
View : 72K
Via Vallen - Ungkapan HatiVia Vallen - Ungkapan Hati
Genre : Unknown
View : 3.6K
Nella Kharisma - Ungkapan HatiNella Kharisma - Ungkapan Hati
Genre : Unknown
View : 20K
Vierra - TakutVierra - Takut
Genre : Unknown
View : 1.4M
Kunto Aji - Konon KatanyaKunto Aji - Konon Katanya
Genre : Unknown
View : 525.5K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us